App Development

Zo werken wijInterne Projecten

Wij realiseren onze eigen ideeën en experimenteren met nieuwe technologieën en ontwikkelprocessen. Wij zetten onze eigen apps in de markt. Sommige zijn succesvol, anderen niet maar met iedere app die we ontwikkelen doen we waardevolle ervaring op. Op deze manier blijven wij onze concurrentie voor.


Externe Projecten

Met onze uitgebreide ervaring kunnen wij uw app efficiënt en succesvol ontwikkelen. Door onze uitgebreide kennis weten wij welke technologieën wij moeten gebruiken voor een optimaal resultaat.


Opschalen

Wij hebben een betrouwbaar netwerk bestaande uit uitstekende experts. Zodra er behoefte is aan extra mankracht kunnen wij de capaciteit verhogen.


Wij ontwikkelen uw apps:

  1. voor iPad, iPhone, Windows Phone, Windows 8, Android phone en tablet. De keuze is aan u.
  2. voor alle platformen in-house. Dit houdt in dat wij projecten zelf uitvoeren en niet uitbesteden aan derden. Hierdoor blijven de lijnen kort en de communicatie eenvoudig.
  3. voor alle platformen in één project. Dit betekend: snel, efficiënt, minder onderhoud- en ontwikkelings kosten
  4. native voor alle platformen. Dit betekend snel, vloeiend, responsive, en een native look and feel


Projecten van A to Z: Van Idee to App Store

  1. Wij ontwikkelen apps voor B2B en B2C
  2. Wij ontwikkelen apps voor de bekende App Stores en voor Enterprise Stores
  3. Wij ontwikkelen apps van begin tot eind: met "begin" bedoelen we een idee, met "eind" bedoelen we dat de app in de store staat compleet met logo's, website en zelfs de vereiste privacy policy
  4. Wij helpen uit op lopende projecten om het proces te versnellen en zaken af te rondenApp Development


Wij ontwikkelen native apps voor iPad, iPhone, Windows Phone, Windows 8, Android phone en tablet. Wij ontwikkelen native apps voor B2B en B2C.