FAQ

Veel gestelde vragen


Wij ontwikkelen apps:
  1. voor iPad, iPhone, Windows Phone, Windows 8, Android phone and tablet. De keuze is aan jou.
  2. voor alle platformen in-house. Dit betekent dat wij niets uitbesteden aan andere bedrijven in andere landen en resulteert in eenvoudige communicatie en een efficiënt proces.
  3. voor alle platformen in één project. Dit betekend een snelle doorlooptijd, eenvoudig onderhoud en lagere kosten.
  4. native voor alle platformen. Dit betekent snelle en "responsive" apps met een "native look and feel".
Een native app is een app welke specifiek ontwikkeld is voor een bepaald platform en alleen draait op dat platform. In tegenstelling tot "cross-platform" apps, welke meestal mobiele websites zijn die in een webview draaien. Omdat een native app specifiek voor een bepaald platform is gebouwd draait deze over het algemeen sneller en is beter geintegreerd met het platform. Daarnaast maakt een native app gebruik van de native controls van het platform, zoals knoppen, sliders, etc. en dus niet van HTML controls.
Wij gebruiken Xamarin tools voor het ontwikkelen van native apps. Echter, ongeveer 70% van de code die we schrijven is herbruikbaar voor alle platformen. Op deze manier kunnen we native apps voor drie platformen aanbieden tegen een scherpe prijs. Dus in feite zijn onze apps zowel native als cross-platform.
De kosten hangen af van wat er ontwikkeld moet worden. De prijs kan variëren van een paar duizend euro voor een eenvoudige app tot een paar ton voor een zeer complexe app met bijbehorende backend systemen.
Nee, zodra we beginnen met het ontwikkelen van de app zetten we het project zo op dat we ook achteraf eenvoudig een platform kunnen toevoegen. Dus als we jouw app in eerste instantie voor iOS ontwikkelen zullen de kosten voor het ondersteunen van nog een platform met ongeveer 20% tot 30% toenemen. Dit onderscheidt ons van onze concurrentie.

App Development


Wij ontwikkelen native apps voor iPad, iPhone, Windows Phone, Windows 8, Android phone en tablet. Wij ontwikkelen native apps voor B2B en B2C.